Dina personupplysningar beskyddas och respekteras i enlighet med gällande lagar och industriregler. Din data och personliga upplysningar samlas in och lagras hos oss när du handlar från vår hemsida.

Vi registrerar upplysningar som ditt namn, adress, mejladress, telefonnummer och födelsedatum eller personnummer. Vi registrerar dina upplysningar med ändamålet att kunna ge dig den bästa möjliga servicen samt leverera dina varor på bästa möjliga vis. Dessa upplysningar raderas automatiskt efter 12 månader från ditt senaste köp.

På vår hemsida cbgoils.se samlar vi in statistik och information om vilka delar och områden av hemsidan som besöks. Information vidarebefordras inte till någon tredje part. All data används till att förbättra hemsidan och för att förstå hur våra besökare använder sidan. Ingen information hyrs ut, säljs eller delas med andra. Undantaget är data som vid tillåtelse ska överlämnas.

Vid användning av cbgoils.se tillåter du oss att samla information och data, som beskrivet här på sidan. Om vår informationspolitik ändras kommer du kunna läsa det på denna sida.

COOKIES

Cookies lagras från vår hemsida på din hårddisk. En cookie identifierar inte den enskilda användaren, utan däremot användarens utrustning, som till exempel pc, webbläsare och operativsystem. En cookie innehåller inga virus och är inte ett program.

Vi använder dina cookies för att du ska kunna använda dig av funktioner på vår hemsida, inklusive till exempel sidans inköpskorg eller login-upplysningar. Cookies ger inga säkerhetsrisker när du använder hemsidan.

Vi är noga med att alltid hantera dina uppgifter med integritet. Vi ber dig aldrig om samtycke till personuppgiftshantering som inte är direkt relaterat till CBGoils produkter och tjänster.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?

Kamiro AB med organisationsnummer 556274-0349 ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig). Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på vår e-postadress info@cbgoils.se

Vår postadress är Kamiro AB, Exercisgatan 6, 211 30 Malmö.

Notera att de villkor som gäller för ditt köp följer köpvillkoren.

NÄR DU HANDLAR I CBG OILS WEBBUTIK

För att vi ska kunna fullgöra ditt köp krävs att vi behandlar uppgifter om dig. Om du inte anger dina uppgifter kommer vi inte kunna genomföra ditt köp hos oss. Vi måste även behandla dina uppgifter för att följa andra lagstadgade krav, exempelvis bokföringslagens krav på att spara uppgifter.

VI BEHANDLAR DINA UPPGIFTER FÖR ATT:
  • Kunna leverera köpta varor (inklusive avisera om leverans eller annat rörande leveransen), och vid leverans dela dina uppgifter med valt fraktbolag.
  • Hantera en eventuell ångerrätt.
  • Hantera lagstadgade skyldigheter
PERSONUPPGIFTER SOM BEHANDLAS:
  • Namn
  • Kontaktuppgifter (t.ex. postadress, e-postadress och mobilnummer)
  • Ordernummer • Kollinummer
  • Orderinformation (t.ex. vilken produkt som du har beställt)

Utöver ovan behandlas dina personuppgifter även av Swish för att genomföra din betalning. Swish är självständigt personuppgiftsansvarig för dina behandlingar och informerar dig separat om hur dina uppgifter behandlas.

Övrigt: I syfte att hantera ditt köp kommer vi att dela dina personuppgifter med den betaltjänstleverantör vi använder för att hantera betalningen.

För att kunna leverera dina varor hem till dig eller till ett postombud samt för att kunna hantera eventuella returer kommer vi att dela nödvändiga personuppgifter med den transportör som du har valt i kassan.

DINA RÄTTIGHETER:

ÅTERKALLA DITT SAMTYCKE

Om du har samtyckt till att vi får behandla dina personuppgifter har du har rätt att när som helst återkalla hela eller del av det lämnade samtycket.

RÄTT TILL TILLGÅNG

Du har rätt att få en bekräftelse på om personuppgifter som rör dig behandlas av oss samt tillgång till information om hur personuppgifterna behandlas, t.ex. ändamålen med behandlingen och vilka kategorier av personuppgifter som behandlingen gäller. Du har även rätt att få en kopia av de personuppgifter som behandlas av oss. Du kommer att få dessa uppgifter så snart som möjligt och senast inom en månad. Beroende av hur komplicerad begäran är och antalet inkomna begäranden, kan perioden förlängas ytterligare två månader vid behov. Om tiden förlängs kommer du att få information om det. En begäran görs genom att kontakta oss på de kontaktuppgifter som framgår i inledningen till den här integritetspolicyn.

RÄTT TILL RÄTTELSE

Du har även rätt att utan onödigt dröjsmål få felaktiga personuppgifter rättade, samt genom att tillhandahålla information, komplettera ofullständiga personuppgifter. 

RÄTT TILL RADERING (RÄTTEN ATT BLI BORTGLÖMD)

Du har under vissa förutsättningar rätt att begära radering av dina personuppgifter. Sådana förutsättningar föreligger om:

– personuppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål som de samlats in eller behandlats för;

– om du återkallar ditt samtycke som behandlingen grundar sig på och det inte finns någon annan rättslig grund för behandlingen;

CBGoils raderar dina personuppgifter på din begäran, under förutsättning att CBGoils inte har en skyldighet att spara personuppgifterna i enlighet med gällande lagar och regler. Kontakta oss på info@cbgoil.se för att radera dina uppgifter.